Adres: Sterrenlaan 24, 5505 AJ VELDHOVEN             Tel: 040-2540916

Wat doet een leefstijlcoach

Leefstijlcoaching is begeleiding richting een gezonde manier van leven.

Veel mensen starten met leefstijlcoaching omdat ze af willen vallen, zich fitter willen voelen, lekker in hun vel willen zitten of gezondheidsproblemen willen verminderen of voorkomen. Denk bij dat laatste aan diabetes (suikerziekte), hart- of vaatproblemen of gewrichtsklachten.

Er zijn veel factoren die invloed hebben op je gezondheid en je energieniveau. Je voeding is uiteraard belangrijk net zoals bewegen. Maar ook stress heeft een effect op je lijf en je brein. Net zoals slapen. Daarin zijn niet alleen het aantal uren dat je slaap van belang, maar ook de kwaliteit van je slaap.

Leefstijcoach leefstijlcoaching
Yvonne van de Ven
Oefentherapeut & leefstijl coach

Yvonne is onze gespecialiseerde leefstijlcoach

Yvonne van de Ven is leefstijlcoach. In 2008 rondde zij een algemene coachingsopleiding af. Daarna heeft ze zich gespecialiseerd als leefstijlcoach. Sinds 2019 geeft zij het COOL-programma.

Haar passie is om samen met jou te ontdekken hoe jij op een hele makkelijke manier ‘in beweging komt’. Dat is niet vanuit wilskracht of doorzettingsvermogen. Maar door kleine stappen te nemen en die steeds volledig te integreren in jouw dagelijks leven, voordat je de volgende stap zet.

Leefstijlcoaching draait erom dat jij op een slimme manier je leven plant waardoor je veel gemakkelijker de juiste keuzes maakt. Elke dag weer.

Yvonne begeleidt mensen zowel in individuele trajecten als in een groep.