Adres: Sterrenlaan 24, 5505 AJ VELDHOVEN             Tel: 040-2540916

Linda van der Weide Jansen

Oefentherapeut en Feldenkrais trainer
Linda van der Weide Jansen is een ervaren Oefentherapeut Cesar met een unieke focus. Zij brengt een speciale dimensie aan de praktijk door haar specialisatie in de Feldenkrais-methode, een benadering die nieuwe mogelijkheden in beweging en welzijn opent.

Feldenkrais is een vorm van somatische opvoeding die gebruik maakt van zachte beweging en gerichte aandacht om nieuwe verbindingen binnen het brein te stimuleren. Deze methode heeft tot doel om u te helpen uw bewegingen te verfijnen en te verbeteren, uw bewustzijn van uw lichaam te verhogen, en op die manier pijn te verminderen en uw algehele welzijn te verbeteren.

Linda’s aanpak is zowel zorgzaam als gedetailleerd. Ze gelooft in het potentieel van elke individuele patiënt om hun eigen gezondheid en welzijn te verbeteren. Met haar uitgebreide kennis van de Feldenkrais-methode, helpt ze haar patiënten om hun bewegingspatronen te herontdekken en te optimaliseren. Dit stelt hen in staat om meer vrijheid en gemak in hun beweging te ervaren, wat bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven.

Bij Linda begint elk behandeltraject met een grondige analyse om uw unieke behoeften en doelen te begrijpen. Daarna zal ze een persoonlijk behandelplan opstellen dat niet alleen uw huidige klachten aanpakt, maar ook bijdraagt aan langdurige verbeteringen in uw gezondheid en welzijn.

Linda’s expertise in Oefentherapie Cesar, gecombineerd met haar specialisatie in Feldenkrais, zorgt voor een unieke, holistische benadering van gezondheidszorg. Ze is toegewijd aan het helpen van haar patiënten om een betere balans te vinden, fysieke beperkingen te overwinnen en een dieper lichaamsbewustzijn te ontwikkelen.

Bent u klaar om de reis naar een gezonder, pijnvrij leven te beginnen? Neem dan vandaag nog contact op met Linda om een afspraak te maken en te ontdekken hoe de Feldenkrais-methode u kan helpen.
  • Oefentherapeut Cesar
  • Feldenkrais practioner