Adres: Sterrenlaan 24, 5505 AJ VELDHOVEN             Tel: 040-2540916

Peter Redegeld

Slaap- en oefentherapeut
Maak kennis met Peter Redegeld, een oefentherapeut Cesar wiens aanpak de traditionele grenzen van de therapie overstijgt.

Peter is een expert in het ontwarren van de complexe interactie tussen lichaam en geest. Als psychosomatisch oefentherapeut kijkt hij verder dan de oppervlakkige symptomen. Hij betrekt er ook psychologische factoren bij als die bijdragen aan fysieke klachten. Zijn benadering is erop gericht om u te helpen zowel uw lichamelijke symptomen als de onderliggende psychosociale factoren te begrijpen en aan te pakken.

Daarnaast biedt Peter als gecertificeerd slaapoefentherapeut ondersteuning aan degenen die worstelen met slaapproblemen. Hij erkent het belang van kwalitatieve rust voor de algehele gezondheid en streeft ernaar om u te helpen betere slaapgewoonten te ontwikkelen en uw nachten rustgevender te maken.

Bovendien heeft Peter veel ervaring in het werken met patiënten die Aanhoudende Lichamelijke Klachten (afgekort ALK, voorheen bekend als SOLK) ervaren. Dit zijn lichamelijke klachten, die langer dan 3 maanden duren. Hiervoor wordt, na medisch onderzoek, soms wel maar niet altijd een duidelijke lichamelijke oorzaak gevonden. Dit kan zowel fysieke klachten omvatten zoals pijn en vermoeidheid, als cognitieve klachten zoals geheugen- en concentratieproblemen. Soms gaat dit gepaard met psychische klachten zoals niet lekker in je vel zitten, een kort lontje hebben of je down voelen.

Peter begrijpt dat, hoewel deze klachten misschien niet volledig worden verklaard door de medische wetenschap, ze wel heel reëel zijn voor degenen die eraan lijden.
  • Oefentherapeut Cesar
  • Slaaptherapeut
  • Psychosomatisch therapeut