Adres: Sterrenlaan 24, 5505 AJ VELDHOVEN             Tel: 040-2540916

Yvonne van de Ven

Oefentherapeut & leefstijl coach
Ik ben een gepassioneerde professional met een diepe fascinatie voor de onbegrensde mogelijkheden van het menselijk lichaam en brein.

Met een oorsprong als afgestudeerd oefentherapeut Cesar in 1987, heb ik mijn expertise verder uitgebreid door twee post HBO-opleidingen te voltooien. Mijn specialisaties omvatten ergonomie, waardoor ik me met trots bedrijfsoefentherapeut mag noemen, en motorische ontwikkeling bij kinderen, wat me tevens kwalificeert als motorisch therapeut.

Mijn reis naar uitgebreidere begeleiding leidde me naar een coachingsopleiding in 2008. Ik behaalde mijn diploma als personal coach en specialiseerde me later als leefstijlcoach, afgerond aan AVLEG in 2010.

Toen de wetenschap meer inzichten bood over chronische pijn en de cruciale rol van het brein en het zenuwstelsel hierin, werd ik direct gegrepen. Dit stimuleerde me om een opleiding te volgen en me te ontwikkelen als specialist in chronische pijn, waarbij ik me vooral richt op aanhoudende lichamelijke klachten.

Mijn passie ligt in het begeleiden van mensen naar een leven waarin ze zowel fysiek als mentaal in beweging zijn, zonder belemmerd te worden door hun klachten. Dit stelt hen in staat om datgene te doen wat voor hen waardevol is in het leven. Mijn benadering omvat een combinatie van oefentherapie, stressvermindering en aandacht voor voeding.

Ik begrijp dat elk individu uniek is, met een eigen verhaal en unieke behoeften. Samen met jou zoek én vind ik de juiste aanpak die leidt tot verbetering. Dit maakt mijn werk zo boeiend en waardevol.
  • Oefentherapeut Cesar
  • Chronisch pijnspecialist
  • Leefstijlcoach
  • Personal coach
  • Bedrijfsoefentherapeut