Adres: Sterrenlaan 24, 5505 AJ VELDHOVEN             Tel: 040-2540916

Meer weten over

Peter Redegeld

Maak kennis met Peter, een Oefentherapeut Cesar wiens aanpak de traditionele grenzen van de therapie overstijgt. Met specialisaties als psychosomatisch oefentherapeut en slaapoefentherapeut, en een diep begrip van aanhoudende lichamelijke klachten, creëert Peter een uniek pad naar welzijn voor zijn patiënten.

Peter is een expert in het ontwarren van de complexe interactie tussen lichaam en geest. Als psychosomatisch oefentherapeut kijkt hij verder dan de oppervlakkige symptomen, naar de psychologische factoren die kunnen bijdragen aan fysieke klachten. Zijn benadering is erop gericht om u te helpen zowel uw lichamelijke symptomen als de onderliggende psychosociale factoren te begrijpen en aan te pakken.

Daarnaast biedt Peter als gecertificeerd slaapoefentherapeut ondersteuning aan degenen die worstelen met slaap gerelateerde problemen. Hij erkent het belang van kwalitatieve rust voor de algehele gezondheid en streeft ernaar om u te helpen betere slaapgewoonten te ontwikkelen en uw nachten rustgevender te maken.

Bovendien heeft Peter veel ervaring in het werken met patiënten die Aanhoudende Lichamelijke Klachten (afgekort ALK, voorheen bekend als SOLK) ervaren. Dit zijn klachten waarvoor na uitgebreid medisch onderzoek geen duidelijke lichamelijke oorzaak gevonden kan worden. Dit kan zowel fysieke klachten omvatten zoals pijn en vermoeidheid, als cognitieve klachten zoals geheugen- en concentratieproblemen.

Peter begrijpt dat, hoewel deze klachten misschien niet volledig worden verklaard door de medische wetenschap, ze wel heel reëel zijn voor degenen die eraan lijden.

Meer over

Zijn holistische aanpak in deze omvat het beste van zijn uitgebreide ervaring in Oefentherapie Cesar, gecombineerd met zijn diepgaande kennis van psychosomatische therapie en slaaptherapie.

Zijn doel is om u de inzichten en vaardigheden te geven die u nodig heeft om uw fysieke en mentale welzijn te verbeteren.

Bent u klaar om de reis naar een betere gezondheid te beginnen? Neem dan contact op met Peter om te ontdekken hoe zijn unieke benadering u kan helpen.