Adres: Sterrenlaan 24, 5505 AJ VELDHOVEN             Tel: 040-2540916

Meer weten over

Yvonne van de Ven

Graag stel ik me aan u voor: ik ben Yvonne van de Ven en ben gefascineerd door de mogelijkheden van het lichaam en het brein.

In 1987 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar, ik heb 2 post HBO-opleidingen gevolgd; in ergonomie waardoor ik me bedrijfsoefentherapeut mag noemen, en één in de motorische ontwikkeling van kinderen waar zodat ik ook motorisch therapeut ben.

In 2008 heb ik een coachingsopleiding gevolgd, ben afgestudeerd als personal coach en heb me later gespecialiseerd als leefstijlcoach ( afgestudeerd aan AVLEG, 2010).

Toen er vanuit de wetenschap meer bekend werd over chronische pijn en welke rol het brein en het zenuwstelsel daarin speelt, was ik meteen gefascineerd en ben een opleiding gaan volgen. Nu ben ik chronisch pijn specialist en houd me voornamelijk bezig met aanhoudende lichamelijke klachten.

Mijn passie is om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen zodat ze niet gehinderd worden door hun klachten en die dingen in het leven kunnen doen die het voor hen waardevol maken.  In mijn aanpak maak ik een combinatie van oefentherapie, stressvermindering en voeding.

Elk mens en elke situatie is weer anders, samen zoeken (én vínden) van wat voor jou als patiënt de juiste ingang is tot verbetering, maakt mijn werk zo interessant.

COOL

Als leefstijlcoach begeleid ik mensen naar meer energie, vitaliteit, lekker in je vel zitten en naar een lichaamsgewicht wat bij je past. Dit kan in individuele trajecten of in een groepstraject (het COOL-traject). COOL wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraars.